A Review Of restaurante in predeal

trasee montane predealHotelul Carmen este un hotel nou, ce a fost deschis in luna decembrie 2016 si isi astepta clientii intr-o atmosfera unica si cocheta.

Comandă tort on the net în Predeal este un serviciu pe treatment noi îl oferim și care îți oferă șansa de a putea comanda un tort unei persoane dragi sau unui prieten. Indiferent de ocazie, comandă tort on-line, în Predeal, cu livrare la domiciliul sărbătoritei/ului sau oriunde se află ea/el, va fi un gest care cu siguranță nu va fi trecut cu vederea.

Un wonderful hotel, cu o adevarata istorie in spate. Un punct de referina al Predealului in ceea ce privete ospitalitatea i bunul gust. Nu trebuie ratata ocazia de a sta la Carmen!

You are able to electronic mail the website operator to let them know you have been blocked. Please incorporate Anything you have been accomplishing when this web page arrived up and the Cloudflare Ray ID located at The underside of this website page.

Un hotel curat cu o camera foarte mare si frumoasa(am avut camera dubla superioara cu balcon) si cu un mic dejun foarte bun.

am stat in dubla de 4 stele si vreau sa zic ca camera este f mare nici in turcia nu am stat in asa camera afla despre noi mare,patul imens am dormit 3 persoane lejer(two adulti si un copil) un mic balcon ,piscina interioara cu apa afla mai multe care are 29 de grade,un jacuzzi cu apa 35 de quality sauna, fitness si proceduri spa dar cu cofetarie busteni preturi cam piperate.mancarea la restaurantul hotelului buna preturi pt oferte revelion 2024 munte cu masa festiva toate buzunarele.au si o sala de bowling file buna

Be the primary to understand and allow us to send you an e-mail when Cofetaria Irilena posts information and promotions. Your email handle will not be employed for any other function, and you can unsubscribe at any time. Subscribe

O camera mare si confortabila, baia mare, personalul foarte amabil si prompt in cazul rezolvarii unei situatii, doamnele de la receptie si de la restaurat foarte dragute spa ul foarte curat iar apa vezi din piscina curata si incalzita...

You might be using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to an easier version to give you the best encounter.

Echipa Direct Booking tine legatura permanenta cu hotelurile si pensiunile publicate in site pentru a actualiza in cat mai scurt timp informatia publicata.

Hotelul este situat chiar langa DN1 iar traficul este unul foarte intens (mai ales noaptea cand trec pe acolo multe tIR-uri). Mic dejunul a fost unul saracacios si lipsit de produse traditionale.

Mancarea de la restaurantul hotelului nu a fost foarte buna, pacat de toate celelalte servicii treatment au fost excelente.

Promitem ca va fi o seara minunata cu multe bunatati si bauturi grecesti, cu muzica greceasca si internationala, cu dessert bar si multe alte surprize!

It looks like you had been misusing this element by going also rapid. You’ve been temporarily blocked from making use of it.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “A Review Of restaurante in predeal”

Leave a Reply

Gravatar